luchthaven taxi rotterdam schiphol

Taxi Rotterdam Schiphol

                  snel en comfortabel van rotterdam naar schiphol

luchthaven taxi rotterdamzo werkt het
EENVOUDIG DAG EN NACHT BESTELLEN
Via de speciale besteltool op onze website, kunt u zelf 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf uw ritprijs berekenen. U krijgt van ons meteen een scherpe prijs. Daarna kunt u uw rit ook meteen met enkele muisklikken bestellen!
UW RIT BINNEN 24 UUR BEVESTIGD
Na het plaatsen van uw bestelling zullen wij uw rit inplannen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een definitieve bevestiging. Heeft u sneller een taxi nodig? Schroom dan niet om ons te bellen (06-484 314 38).
UW TAXI GEGARANDEERD OP TIJD
Bij Luchthaventaxi Rotterdam weet u zeker, dat wij ruim op tijd voor u klaar staan, bij u voor de deur of op het vliegveld. Dat slaapt een stuk rustiger als u 's nachts moet vertrekken.
LUXE TAXI'S VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN
Binnenin onze luxe ingerichte auto ontbreekt het u aan niets. Al onze auto's zijn voorzien van lederen bekleding, airco, dvd-installatie, navigatiesysteem en beschikken over ruime zitplaatsen. Van onze chauffeurs mag u verwachten, dat ze u telkens laten plaatsnemen in een schone auto.
GEEN VREEMDEN IN U TAXI ERBIJ
Sommige concurenten bieden een bodemprijs, door uw rit te combineren met andere reizigers. Bij Luchthaventaxi Rotterdam weet u zeker, dat u alleen in uw taxi zit. Wij vervoeren u zonder omwegen direkt naar uw bestemming.
BETALEN MET CONTANT, CREDIT CARD OF PIN
Uw rit rekent u bij aankomst af met de chauffeur. U betaalt per rit en hoeft dus niet de retourrit voor te schieten. Betalingen kunt u natuurlijk contant doen, maar wij bieden u ook graag de mogelijkheid om eenvoudig en veilig te betalen met uw credit card of PIN-pas. Geef dit wel vooraf aan op het bestelformulier, zodat u zeker weet, dat de chauffeur een pinapparaat in de auto heeft.
UP-TO-DATE VLUCHTINFORMATIE
Wij zijn continu op de hoogte van de laatste informatie over uw vlucht. U hoeft zich dus niet druk te maken als uw vlucht vertraagd is. Wij zijn daar dan reeds van op de hoogte en zorgen dat we voor u klaar staan als u bent geland.
ZO VINDT U ONS OP SCHIPHOL
Na het afhalen van uw bagage, gaat u met de roltrap naar boven en loopt u naar vertrekhal 1. Als u vanuit vertrekhal 1 naar buiten loopt, ziet u recht tegenover u een grote klok met reclame van ING. Daaronder staat uw taxi op u te wachten. U kunt natuurlijk altijd even bellen met de chauffeur op het nummer, dat u van ons vooraf heeft door gekregen.
ZO VINDT U ONS OP ROTTERDAM AIRPORT
Na het afhalen van uw bagage, loopt u naar de vertrek- en aankomsthal. Hier staat uw chauffeur, herkenbaar aan een bordje met ons logo, op u te wachten. U kunt natuurlijk altijd even bellen met de chauffeur op het nummer, dat u van ons vooraf heeft door gekregen.
ZO VINDT U ONS OP ANDERE LUCHTHAVENS
Na het afhalen van uw bagage belt u met de chauffeur op het nummer, dat u van ons vooraf heeft door gekregen. Hij zal u verder telefonisch begeleiden.

© luchthaven taxi rotterdam