luchthaven taxi rotterdam schiphol

Taxi Rotterdam Schiphol

                  snel en comfortabel van rotterdam naar schiphol

luchthaven taxi rotterdamzakelijk
OOK VOOR ZAKELIJK VERVOER DE JUISTE KEUS
Als zakelijk klant bent u niet op zoek naar zomaar een taxi, maar naar personenvervoer op hoog niveau. Omdat Luchthaventaxi Rotterdam niet anders gewend is dan op elk moment de beste service te bieden, bent u ook voor zakelijk vervoer bij ons aan het juiste adres.
ONZE ALTIJD-OP-TIJD GARANTIE
Als u bij ons uw vervoer bestelt, kunt u er vanuit gaan, dat onze chauffeur (uiteraard in kostuum) minimaal een kwartier voor het afgesproken tijdstip voor u klaar staat. Zo weet u zeker, dat u op het juiste tijdstip kunt vertrekken.
NEEM PLAATS IN EEN NEUTRALE TAXI
Bij Luchthaventaxi Rotterdam bent u er zeker van, dat u in een schone nieuwe auto plaats neemt. En geen van onze auto's bevatten reclameuitingen of taxikenmerken (met uitzondering van de wettelijk verplichte blauwe kentekenplaten).
INRICHTING OP ZAKELIJK NIVEAU
Binnenin onze luxe ingerichte auto ontbreekt het u aan niets. Al onze auto's zijn voorzien van lederen bekleding, airco, dvd-installatie en beschikken uiteraard over ruime zitplaatsen. Van onze chauffeurs mag u verwachten, dat ze u telkens laten plaatsnemen in een schone auto en de nodige discretie in acht nemen.
UNIEKE OPHALEN-BIJ-DE-GATE SERVICE
Tegen een kleine meerprijs van €15,-, haalt onze chauffeur u of uw gast op aan de gate. U stuurt ons het logo van uw bedrijf en onze chauffeur zal u of uw gast hiermee opwachten aan de gate en u of uw gast verder begeleiden naar de taxi.
RIJDEN OP REKENING
Natuurlijk kunt u in onze taxi's betalen met PIN en credit card. Maar wij bieden u ook graag de mogelijkheid om op rekening te rijden. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
FLEXIBEL BIJ SPECIALE WENSEN
Luchthaventaxi Rotterdam is gespecialiseerd in vervoer van en naar alle luchthavens. Maar ook bij speciale wensen denken wij graag met u mee. Bent u op zoek naar zakelijk vervoer naar andere bestemmingen? ook dan staan wij graag voor u klaar.

© luchthaven taxi rotterdam